Elke klant staat bij ons centraal. Via onze projectmethodiek (Prince 2) zorgen we ervoor dat projecten op tijd en binnen budget gerealiseerd worden. Het meedenken en komen tot de beste oplossing voor de klant is in onze dna verweven. Hieronder vindt u een kleine selectie van door ons uitgevoerde projecten. Bent u geïnteresseerd om meer te weten over onze ICT-oplossingen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

 • Surifesta App

  Surifesta App

  Owru Yari op zijn best!

  De surifesta app is de app om je op de hoogte te houden van alle activiteiten rond Owru Yari in  Suriname. De Surifesta Stichting is opgericht in 1997 door initatiefnemers van de private sector met als doel om festiviteiten rondom 31 december te coordineren. Elk jaar brengen ze een kalender uit met de top activiteiten. Deze kalender is nu handig te bekijken binnen de Surifesta app. Daarnaast kan je als gebruiker je eigen to do lijst samenstellen van activiteiten die je wilt bezoeken. De surifesta app is gebouwd op de Koirie Engine waarmee TeamYS de bedrijvenklasse van de Hackathon heeft gewonnen.

  Meer zien van de Surifesta app?

 • Outdoor Lover

  Outdoor Lover

  Uw tuin meubelen binnen 48 bij in huis.

  Wij Surinamers houden ervan om op ons balkon of in de tuin te zitten. Dit doe je natuurlijk op goed meubilair. Outdoorlover.sr bied nu in een overzichtelijke website geweldige zonnebedden, outdoor sofa's en loveseats aan. 
  TeamYS heeft deze e-commerce site gebouwd geheel naar de behoeften van de klant. Het unieke van deze website is dat de klant de spullen online kan bestellen, ze worden vervolgens binnen 48 uur op afspraak bezorgd, heb je twijfels dan kan je ze gewoon retour sturen.

  Meer zien van de Outdoor Lover website?

 • Website Dna.sr

  Website Dna.sr

  De Nationale Assemblée van Suriname

  De website van De Nationale Assemblée van Suriname is vernieuwd door Your Solutions. De website is gebouwd volgens de richtlijnen van de IPU. De website zit boordevol informatie over De Nationale Assemblée van Suriname. De site is nog niet af qua content en zal in de loop van tijd uitgebreid worden. Een van de onderdelen die nog wordt toegevoegd is een kinderpagina, die op een simpele wijze uitlegt wat de functie en bevoegdheden van De Nationale Assemblée van Suriname zijn. 

  Meer zien van de DNA website?

  Wilt u ook een website, neem dan contact met ons op.

   

 • Hackathon App: Koirie

  Hackathon App: Koirie

  Personalise your vacation: what to do, see and eat in Suriname!

  Your Solutions is winnaar geworden in de bedrijvenklasse van de eerste Surinaamse Hackathon georganiseerd door Telesur en IT-Core. #TeamYS heeft gekozen voor de categorie Toerisme en heeft daarvoor 'Koirie' ontwikkeld. Met deze mobiele app kan de toerist informatie inwinnen over onder andere attracties, evenementen en eetgelegenheden. De locatie kan op de kaart weergegeven worden met achtergrond informatie en foto's van de attractie. Zo kan de toerist nog voor aankomst in Suriname attracties markeren als "to visit". Your Solutions zal deze app verder ontwikkelen, maar voor nu is alvast de hackathon versie (Android) van Koirie beschikbaar.

  Meer zien van Koirie?

 • Integra Marine: Dolphins

  Integra Marine: Dolphins

  Van container tot digitale manifesten!

  Integra Marine and Freight Services (Integramar) zocht naar automatiseringssoftware voor het registreren en afhandelen van de in- en uitvoer van cargo. Your Solutions heeft daarom de modulaire 'Dolphins' software ontwikkeld. De naam 'Dolphins' is afgeleid van het logo van Integramar.

  De software registreert het verloop van goederen van de boot op, tot naar de klant en ook andersom. Verder worden opslag en overige kosten van goederen automatisch berekend. 'Dolphins' genereert digitale en hard-copy manifesten, welke Asycuda (douane software) approved zijn.

  Meer zien van Dolphins?

facebook youtube